Skip to content

Aneros prostata massager

Hvad er Aneros? 

Aneros stimulatoren er en patenteret prostata–perinæum stimulator drevet af ringmusklen. Med Aneros kan mænd opnå kraftige totalorgasmer uden udløsning. Orgasmer af sådan en styrke, som hidtil ikke har været mulige at opnå ved hjælp af de konventionelle seksuelle teknikker. 

 

 

Innovativt Design 

Aneros er oprindeligt udviklet til at foretage en sikker og effektiv massage af, hvad der siden er blevet benævnt det mandlige G-punkt – prostata, eller mere specifikt prostata–perinæum. 
Eftersom det primære mål med et prostatamassageapparat er at massere prostata, er Aneros uden sammenligning det mest effektive prostatamassageapparat på markedet. Aneros er det eneste som har undergået medicinske undersøgelser, patenteret og anatomisk designet til at samarbejde perfekt med den mandlige anatomi. 

Håndfri og selvdrevet nydelse 

Det som gør Aneros helt unik er at det er en helt håndfri og selvdrevet stimulator. Aneros omdanner ganske enkelt ringmusklens naturlige sammentrækning og bevægelser til stimulering af prostata og perinæum, hvilket betyder at brugeren ikke skal bevæge den manuelt. Nemlig ja – helt uden hænder! 
Faktum er, at vi absolut anbefaler at manual prostatamassage udelukkende udføres af en person med den fornødne baggrund, eksempelvis en specialuddannet læge. Hvis ikke det udføres korrekt kan manual massage af prostata rent faktisk være skadeligt. Med Aneros er der ikke denne risiko idet din krop selv ”fortæller” hvor blidt eller hvor kraftigt prostata skal masseres. 

Aneros arbejder helt på egen hånd hvorimod andre prostatamassageapparater kræver manuelt arbejde hvilket nødvendiggør hjælp fra en partner, eller hvis du forsøger på egen hånd, giver begrænsninger i den måde hvorpå du kan ligge, for at kunne massere prostata korrekt. Aneros har ikke disse begrænsninger. Siddende, stående, foroverbøjet eller stående på hovedet, der er utallige positioner du kan indtage når du anvender Aneros. 

Aneros kan også bruges af kvinder. 

Aneros  for par kan bruges af både mænd og kvinder som intro til analsex.
Hvis du har lyst til at udforske dette område så er disse Aneros et godt valg til at starte dit nye nydelsesområde.
Du finder dem  her:
4 pak Aneros Peridise
 2 pak Aneros Peridise

saadan-virker-aneros-prostata-sexlegetoej_1
aneros-mgx-04

Alle priser er inkl. Moms JoyBox - Hestbækvej 143 - 9640 Farsø - info@joybox.dk - Tlf: 61 65 39 49 - Cvr: 16 39 35 33