Skip to content

Tænk to gange

Tænk 2 gange

Pas på med hvad du leger med, det kan være farligere end du tror.

Inden du beslutter dig for hvilke erotiske artikler du ønsker at berige dit liv med, bør du sikre dig, at du kun køber sikre og helt ugiftige kvalitetsprodukter. 

Greenpeace bad det hollandske laboratorium, TNO, om at analysere indholdet af phthalater i otte typer af sexlegetøj. De syv af dem gemte på en eller flere phthalater og dette i sjældent store mængder. Et af legetøjsprodukterne indeholdt hele 46 % af det hormonforstyrrende stof DEHP, der af EU for længst er blevet forbudt i legetøj til børn

Du kan læse den komplette rapport her –> KLIK HER

I Tyskland har de også få et øjnene op for problemet med farligt legetøj, så ÖkoTest har med sædvanlig tysk grundighed gennemført en test for selv at få syn for sagen. Spændende læsning, også selvom du ikke er så skrap til tysk, for Fun Factorys produkter får naturligvis topkaraktér i testen. Læs rapporten om økotestede sexlegetøj her.

Ftalater 

De blødgørende ftalater eller phthalater frigøres under tryk eller kontakt med spyt. Det er derfor meget sandsynligt, at dildoer kan afgive blødgørere under brug. Og ad den vej kan stofferne komme ind i kroppen, hvor de hober sig op. 

Hårde facts om bløde dildoer 

– Silikone går ikke i forbindelse med kroppen og er så vidt vides det sikreste at bruge. 
– PVC-holdigt legetøj bliver ofte solgt under betegnelserne Cyberskin, Loveclone eller jelly. 

JOYBOX ER SIKKER 

På JoyBox.dk sælger jeg udelukkende sexlegetøj fremstillet af silikone, elastomed eller andet medicinsk plast som er helt ugiftige for kroppen og som ikke påvirker dit helbred negativt. 

Udsæt ikke dig selv for risiko for varige skader, men gå efter kvalitetsprodukter. Kvalitet koster lidt mere, men denne lille ekstraudgift er godt givet ud. 

Er du i tvivl så mærk og lugt selv forskellen. Køb et billigt PVC produkt og sammenlign dette med et kvalitetsprodukt fra LELO. 

Resultatet taler for sig selv – velkommen hos JoyBox.dk 

Mvh. Helle

Tænk to gange

Alle priser er inkl. Moms JoyBox - Hestbækvej 143 - 9640 Farsø - info@joybox.dk - Tlf: 61 65 39 49 - Cvr: 16 39 35 33